Toiminnanohjaus


Avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä Odoo on monipuolinen ERP-ratkaisu yrityksille ja kumppanuus Odoon kanssa on luonnollinen lisä teknologiapakettiimme.

Odoo Liiketoimintasovellus

3,7M

Käyttäjää

30

perusmoduulia

4500

applikaatiota

Andersilla on usean vuoden kokemus asiakkaan liiketoimintaprosessien sähköistämisestä ja nyt asiantuntijakenttää on laajennettu vielä vahvemmin toiminnanohjaukseen. Anders on solminut yhteistyösopimuksen kansainvälisen toiminnanohjausjärjestelmä Odoon kanssa, mikä mahdollistaa Andersin entistä kokonaisvaltaisemman palvelun yritysten liiketoiminnan kehittämiseen.  

Odoo on moderni liiketoimintasovellus, joka sopii monelle eri toimialalle. Odoosta löytyy 30 perusmoduulia ja niiden lisäksi yli 4500 aplikaatiota monenlaisiin liiketoiminnan sähköistämisen haasteisiin. Lisäksi sovellus on täysin räätälöitävissä tukemaan yrityksen liiketoiminnan prosesseja, mikä voi tarkoittaa yksinkertaisimmillaan tietylle toimialalle suunnitellun aplikaation aktivointia. Laajempaan asiakaskohtaiseen tarpeeseen voidaan sovelluksen avulla lähteä helposti kehittämään myös räätälöitävää ratkaisua, mihin Anderssilta löytyy jo entuudestaan runsaasti kokemusta.

Avoimen lähdekoodin edut kertaantuvat, kun ne otetaan käyttöön toiminnanohjaukseen. Avoin lähdekoodi tarkoittaa räätälöinnin helppoutta, integraatioita voidaan toteuttaa taustajärjestelmiin saumattomammin verrattuna suljettuun ohjelmaan. Avoimen lähdekoodin etuna on myös koodin jatkuva kehitys, jota 20 000 hengen kehittäjäyhteisö jatkuvasti päivittää. Tämä tuo järjestelmälle lyömättömän tietoturvan sekä kehityssyklin, jolla varmistetaan kustannussäästöt sekä järjestelmän pitkäikäisyys.

Modulaarisuutensa ansiosta Odoo on otettavissa käyttöön vaiheittain ja se skaalautuu yhdestä käyttäjästä satojen tuhansien käyttäjien ratkaisuun. Vaiheittainen käyttöönotto on riskitöntä ja hyvin kustannustehokasta, verrattuna yksittäisen järjestelmän kerralla käyttöönottoon.

ODOO SOVELLUKSET


Odoon kattavat sovellukset tukevat yrityksen koko liiketoimintaa ja moduuleista kootaan aina yksilöllinen ratkaisu vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Asiakkuudenhallinta

Asiakkuudenhallintajärjestelmä hallitsee koko myyntiprosessin ja liidistä myyntisopimukseen.

                  Lue lisää


ostot ja hankintatoimet

Ostotoiminnossa käsittelet sähköisesti ostotarjouspyynnöt ja tuotannon tilaukset. Järjestelmä on integroitu taloushallintoon, valmistukseen ja varastonhallintaan.

              Lue lisää

henkilöstö ja rekrytointi

Sovellus mahdollistaa kokonaisvaltaisen henkilöstön tietohallinnan yhdessä paikassa, rekrytoinnista työsopimuksiin ja työaikahallintaan.         

                  Lue lisää

myynti-tilaus-laskutus

Tämä järjestelmä sähköistää tarjouskäsittelyn tilaukseen, myyntiin ja lopulta laskutukseen.

                   Lue lisää

TALOUSHALLINTO JA KANNATTAVUUS

Taloushallinto sisältää ulkoisen ja sisäisen kirjanpidon, raportoinnin sekä reskontrat myyntisaatavien ja ostovelkojen hallintaan. Web-service liittymällä hallitset maksuja

                  Lue lisää

tuotanto ja valmistus

MRP valmistustoiminto tukee hyvin tilaus- ja asiakasprojektin valmistusta tekeviä yrityksiä. Järjestelmässä voi hallinnoida koko tuotantoa ja suunnitella toimitusketjua.

                  Lue lisää

markkinointi ja tapahtumat

Mahdollistaa sähköpostikampanjat, asiakaskyselyt ja tapahtumanhallinnan Odoo-järjestelmällä toteutetuille verkkosivuille.

                  Lue lisää

Varasto JA logistiikka

Tällä toiminnolla hallitset useita varastopaikkoja, inventoit ja seuraat valmistusta. Sovellus tukee eri arvostusmalleja (esim. painotettu keskihankinta-hinta tai FIFO).

                  Lue lisää

projektit ja asiantuntija-palvelut

Projektinhallinnalla keräät projektikohtaisen laskentatiedon muista osajärjestelmistä ja hallitset projektien edistymistä esimerkiksi Lista-, Kanban- tai Gantt -näkymistä.

                  Lue lisää

KIINNOSTUITKO PALVELUSTA?

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan konsultointiin, jossa kartoitamme yrityksesi tarpeet.

Ota yhteyttä >>


.

Tomi Tolonen
Head of Enterprise Solutions

tomi.tolonen@anders.fi

+358 44 783 9311