PARTNER FOR YOUR

DIGITAL SOLUTIONS.

Suunnittelemme ja kehitämme älykkäitä digitaalisia palveluita.

Mihin toimintamme perustuu?


Anders tuottaa korkealaatuisia digitaalisia palveluita yrityksille ja julkisen puolen toimijoille.

Meillä on 10 vuoden kokemus digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta, vaativien integraatioiden rakentamisesta sekä palveluiden pitkäaikaisesta ylläpidosta. Luotamme vahvasti avoimen lähdekoodin ratkaisuihin, koska ne tarjoavat toimittajasta riippumattoman alustan ja maailmanlaajuisen kehittäjäyhteisön sekä edustavat yleisesti ottaen korkeaa tietoturvatasoa.

Koko prosessimme on ketterän kehitysmenetelmämme vuoksi asiakkaillemme erittäin joustava ja pystymme tarjoamaan pitkälle skaalautuvia järjestelmiä. Kehitysprosessin aikana asiakas pääsee aktiivisesti vaikuttamaan ratkaisuun, jolla varmistetaan haluttu lopputulos. Palveluihimme kuuluu myös konsultointi ja asiantuntijapalvelut.

Kumppanina olemme joustava, asiakaslähtöinen ja proaktiivinen toimija. Tavoittelemme aina aidon muutoksen aikaansaamista ja konkreettisia pitkän aikavälin tuloksia asiakkaidemme liiketoiminnassa. Pyrimme aina hoitamaan hankkeitamme positiivisella otteella kuitenkaan korkeasta laadusta tinkimättä. Olemme yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä ja työllistämme nykyisin yli 50 työntekijää kahdella mantereella. Yrityksemme on vuosien varrella saavuttanut monia palkintoja kasvuun sekä henkilöstön tyytyväisyyteen liittyen.


Lue lisää verkkosivuiltamme www.anders.fi